Nabestaandenzorg

Hulp bij het regelen van de praktische en administratieve zaken.

Aanbod Structuurhuis Kennismakingsgesprek

Ontzorg je nabestaanden

Praktische en administratieve zaken

Na de uitvaart breekt een moeilijke tijd aan waarin je niet alleen het verlies van je dierbare verwerkt, maar ook tijd moet vrijmaken voor het regelen van allerlei praktische en administratieve zaken. 

In korte tijd heb je veel geregeld om jouw dierbare een mooi en persoonlijk afscheid te geven. Het heeft je veel energie gekost waardoor je misschien nog geen kans hebt gekregen om te beginnen met het verwerken van je verlies. En nu de wereld om je heen weer doorgaat, ben jij opeens verantwoordelijk voor het regelen van allerlei praktische zaken.

Het huis moet leeg en opgezegd of verkocht worden. Je moet keuzes maken over het verdelen of verkopen van de inboedel. Er moeten allerlei abonnementen en verzekeringen aangepast of opgezegd worden. Je gaat nadenken over wat er moet gebeuren met de social media-accounts. Wil je nog een dankbetuiging versturen naar de mensen die hun medeleven hebben getoond? Allemaal dingen die niet de meeste prioriteit hebben, maar die je ook niet te lang voor je uit kunt schuiven.

Na het overlijden kan het moeilijk zijn om alle informatie bij elkaar te zoeken. Waar zijn ook alweer de verzekeringspapieren en inloggegevens van de streaming abonnementen? Toen je dierbare er nog was, liep alles op rolletjes. Maar nu moet je opeens op zoek naar allerlei informatie. Het kan zijn dat je geen zin hebt om alles bij elkaar te zoeken of niet weet waar je moet beginnen. Je leeft in deze periode van dag tot dag en gaat dingen voor je uit schuiven.

Maatwerk

In deze periode bied ik jou een helpende hand. Ik help je overzichtelijk te maken wat er allemaal geregeld moet worden en wat we daarvoor nodig hebben. Vervolgens overleggen we of je zelf dingen gaat regelen of dat ik alles voor je uit handen neem. Elke situatie is persoonlijk en dus zorg ik ervoor dat je maatwerk krijgt.  

Wat heb je onder andere nodig als we gaan samenwerken? 

  • Benoemde executeur(s)
  • Verklaring van erfrecht
  • Overlijdensakte

Contact

Benieuwd geworden? Vul onderstaand contactformulier in voor een kennismakingsgesprek en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

E-mail

06-23024883

06-23024883

E-mail

©2023 – All rights Structuurhuis | Realisatie ADREMM.nl | AGB: 41544363| Keurmerk ZZP Zorg: 29035 | Algemene voorwaarden